......................................................................... του λογοτεχνικού περιοδικού ΥΦΟΣ *

Η Φωτό Μου
Ξεφυλλίζοντας... με τον Πάνο Αϊβαλή



"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

ΥΦΟΣ

ΥΦΟΣ
.................................................................Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΥΦΟΣ πατήστε πάνω στο εικονίδιο

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜYRO ΚΑΙ ARTS & ANTIQUES ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ 2Ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΣΟΥΡΩΤΗΣ – ΆΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ


Στην Θεσσαλονίκη του 2012 πολύ δυναμικά εισχώρησε από καιρό στην τέχνη η ΄΄ Γκαλερί Myro΄΄ και το ΄΄Antiques House ΄΄ δυο αλληλένδετοι μεταξύ τους χώροι που λειτουργούν κάτω από το άγρυπνο μάτι του Σταύρου Μυρωνίδη . Η 3η διμηνιαία δωρεάν διανεμόμενη εφημερίδα που κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη δίνει την ευκαιρία επικοινωνίας με το κοινό ώστε να παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στους δυο εικαστικούς χώρους και όχι μόνον. 
Η δημοπρασία που εξαγγέλλεται από την Myro και Antiques House για την 1η Φεβρουαρίου 2012 ώρα 19:00 στο 2o χιλιόμετρο Σουρωτής – Άγιου Αντωνίου είναι η συνέχεια της διαδραστικής πράξης του Γιάννη Μυρωνίδη των συνεργατών του και πολλών καλλιτεχνών που τον εμπιστεύονται .
 Η επαφή μου με την γκαλερί Myro στην έκθεση του Λάζαρου Πάντου το 2011 με έπεισε για της προθέσεις , την αγάπη και το πάθος για την τέχνη του κου Γιάννη Μυρωνίδη. Ευκαιρία λοιπόν να γνωρίσουμε την τέχνη μέσα σ’έναν χώρο που την πρεσβεύει απόλυτα και ουσιαστικά. 
Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται αυτήν την στιγμή την υποστήριξη για τον πολιτισμό που εδώ και χρόνια χαρίζει σε όλους . Το εξώφυλλο του περιοδικού ARTS & ANTIQUES φιλοξενεί τον πίνακα ΄΄ Όπερα΄΄ του Λάζαρου Πάντου συλλογής Μυρωνίδη.





Μάγδα Μυστικού-Καραγιαννιώτου
Δημοσιογράφος – ΕΔΣΤΕ-FIJET
Εικαστικός συντάκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου