......................................................................... του λογοτεχνικού περιοδικού ΥΦΟΣ *

Η Φωτό Μου
Ξεφυλλίζοντας... με τον Πάνο Αϊβαλή



"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

ΥΦΟΣ

ΥΦΟΣ
.................................................................Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΥΦΟΣ πατήστε πάνω στο εικονίδιο

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Η Θράκη το Γ' πρόγραμμα... και η Νέα Μάκρη Αττικής...

*Γνωρίζω πως η Θράκη, αν και θεωρητικά πατρίδα του Ορφέα, υστερεί πολιτισμικά (συνεπώς και μουσικολογικά) από τη λοιπή Ελλάδα. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το παραπάνω δεδομένο δικαιολογεί την απαλοιφή του Δεύτερου και του Τρίτου προγράμματος από τα ραδιόφωνα της Αλεξανδρούπολης.
Σημειωτέον πως στην εξωτική μας περιοχή αναπληρώνουμε το πάθος μας για λίγες κλασικές νότες μέσω τουρκικών μικροκυμάτων, διακινδυνεύοντας να χαρακτηριστούμε ως εχθροί της πατρίδος σε πολλαπλά επίπεδα. Ασφαλώς, η κρίση και οι εθνικές δυσχέρειες προέχουν, αλλά και ο πολιτισμός έχει τη θέση του στη χώρα που -υποτίθεται- τον ανέθρεψε».
Ιωάννης Κοτσιανίδης
φιλόμουσος,

(αυτο)εξόριστος στη Θράκη
*από την εφημ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 21/03/2009

** Οχι μόνο στη Θράκη δεν "πάει" το Τρίτο Πρόγραμμα αλλά ούτε στην Νέα Μάκρη της Αττικής, και χωρίς ίχνος υπερβολής. Εδώ τις Κυριακές ακούμε το αντίστοιχο πρόγραμμα της τουρκικής ραδιοφωνίας.
ΗΜΑΡΤΟΝ κύριοι της δημόσιας ελληνικής ραδιοφωνίας...
Κάνετε κάτι...
Το δικαιούμαστε γιατί πληρώνουμε κανονικά την εισφορά μας στην ΕΡΤ, αν το αρνηθούμε θα μας κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα!!!
Πάνος Αϊβαλής
κάτοικος Νέας Μάκρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου