......................................................................... του λογοτεχνικού περιοδικού ΥΦΟΣ *

Η Φωτό Μου
Ξεφυλλίζοντας... με τον Πάνο Αϊβαλή



"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

ΥΦΟΣ

ΥΦΟΣ
.................................................................Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΥΦΟΣ πατήστε πάνω στο εικονίδιο

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Eκδήλωση για το Ρήγα Βελεστινλή

Aπό την Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών 
 

Η Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών  πραγματοποίησε την Πέμπτη το βράδυ 15 Μαρτίου 2012 στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, πολιτιστική εκδήλωση για να αναδείξει τη ζωή και το έργο του Ρήγα Βελεστινλή. Το  πρόγραμμα ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου της Ε.Α.Γ & Τ   Ηλία Στασινού ,,ακολούθησε.απαγγελία του Θούριου από τον εκπαιδευτικό Γιώργο Παναγόπουλο  και ομιλία –διάλεξη του  Δρ.Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέα, Διευθυντή των εκδόσεων "Στοχαστής" Λουκά Αξελά. Η εκδήλωση  έκλεισε με αποφώνηση  του Γενικού Γραμματέα  της  Ε.Α.Γ&Τ  Ιωάννη Κατσούλο και με με παρουσίαση μουσικού προγράμματος. με επικεφαλής τον μαέστρο  και Μπάσο  Χρήστο Κουτσονίκα  ...ΔΕΙΤΕ 2 ΒΙΝΤΕΟ



απαγγελία του Θούριου από τον εκπαιδευτικό Γιώργο Παναγόπουλο και ομιλία – διάλεξη του  Δρ.Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέα, Διευθυντή των εκδόσεων "Στοχαστής"  Λουκά Αξελά. 
Η εκδήλωση  έκλεισε με αποφώνηση  του Γενικού Γραμματέα  της  Ε.Α.Γ & Τ  Ιωάννη Κατσούλο και με με παρουσίαση μουσικού προγράμματος. με επικεφαλής τον μαέστρο  και Μπάσο  Χρήστο Κουτσονίκα .

ARKADIA PRESS
________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου